Çfarë është Secure Net

Një produkt i sigurisë celulare që ndihmon në mbrojtjen e pajisjeve të të gjithë familjes tuaj. Regjistrohuni dhe gëzoni paqen e mendjes sa herë që përdorni rrjetin tonë, pa softuer shtesë dhe pa ngarkesë në baterinë tuaj.

Karakteristikat themelore

Karakteristikat themelore
Mbrojtje dixhitale
  • Zbulimi i faqeve të internetit me qëllim të keq dhe sulmeve phishing
  • Mbrojtje kundër infeksioneve të malware dhe viruseve
  • Filtrat e përmbajtjes të personalizueshme

Veçoritë e familjes

Veçoritë e familjes
Konfiguro aparatet e familjes
  • Select mosha-e përshtatshme filtra përmbajtje
  • Ndalo të dhënat celulare me funksionin e kohëmatësit
  • Orari kohë pa internet
  • Blloko uebfaqe të padëshiruara

Pyetje të shpeshta

Menaxhoni Secure Net përmes uebit

Menaxhoni Secure Net përmes uebit

Ju gjithashtu mund ta menaxhoni atë në iOS dhe Android