ICON/info Created with Sketch. ico_check Created with Sketch. vf_securenet Created with Sketch. 12:30

Rreth Vodafone Secure Net

Çfarë është Secure Net

Shërbimi do të ofrojë mbrojtje kundër kërcënimeve të sigurisë, duke përfshirë viruset, trojane, spyware, adware dhe programet e tjera të padëshiruara. Gjithashtu do t'ju ndihmojë në mbrojtjen nga faqet e internetit të dëmshme të tilla si faqet e internetit të phishing apo faqe që mund të përmbajnë viruse. Ju nuk keni nevojë të shkarkoni apo instaloni asgjë për të përdorur Shërbimin, pasi çdo gjë funksionon mbi Rrjetin Vodafone.

Mbroje Familjen tënde
image

Aktivizimi bëhet vetëm përmes portalit https://securenet.vodafone.al duke ndjekur udhëzimet, është i aksesueshëm nga çdo lloj pajisje (Desktop, laptop, Tablet, Aparat celular) dhe punon në çdo sistem operimi që është i lidhur me rrjetin Vodafone. Fëmijët tuaj tashmë do të kenë kontrollin prindëror edhe në botën online. Secure Net ju jep mundësinë të filtroni lundrimin në internet duke evituar përmbajtjet e papërshtatshme apo të dëmshme për fëmijët tuaj.
Tashmë ju do të keni mundësinë të përcaktoni oraret e përdorimit të internetit në telefonin e fëmijëve tuaj dhe të aparateve celular të familjes tuaj.

Lundrim i sigurtë
image

Shërbimi do të ofrojë mbrojtje kundër kërcënimeve të sigurisë, duke përfshirë viruset, trojanet, spyware, adware dhe programet e tjera të padëshiruara. Gjithashtu do t'ju ndihmojë në mbrojtjen nga faqet e internetit të dëmshme të tilla si faqet e internetit të phishing apo faqe që mund të përmbajnë viruse. Ju nuk keni nevojë të shkarkoni apo instaloni asgjë për të përdorur Shërbimin, pasi çdo gjë funksionon mbi Rrjetin Vodafone.
Tashmë ju do të keni mundësinë të përcaktoni oraret e përdorimit të internetit në telefonin e fëmijëve tuaj dhe të aparateve celular të familjes tuaj.

Vodafone Secure Net - Kushtet dhe Termat e Përdorimit

Secure Net funksionon si filtër në përdorimin e rrjetit Vodafone në telefonat tuaj.
Sistemi do të kontrollojë në kohë reale planin tuaj tarifor dhe do t'ju njoftojë në lidhje me koston, apo nëse ju mund ta merrni falas këtë shërbim në varësi të planit tarifor. Pasi të jetë aktivizuar llogaria juaj ju do të lundroni të sigurt, sidhe do të merrni një SMS informues.

Të gjitha funksionet mund të menaxhohen dhe kontrollohen nga një person i vetëm, nga një vend i vetëm për çdo pajisje që është e lidhur me rrjetin Vodafone.

Është i aksesueshëm nga çdo lloj pajisje (Desktop, laptop, Tablet, Aparat celular) dhe punon në çdo sistem operimi që është i lidhur me rrjetin Vodafone. Mundësi për prindërit që të ndryshojnë parametrat e përdorimit të internetit nga fëmijët, pa i prekur telefonat e tyre.Kliko këtu për të lexuar të plota Termat dhe Kushtet e Përdorimit për shërbimin Vodafone Secure Net.