ICON/info Created with Sketch. ico_check Created with Sketch. vf_securenet Created with Sketch. 12:30
Timeout error.
NjU5ZjMyODVlY2E0OWYwMjdjM2EwOTAyZDVlNWNjOTRhMmIyZGZjZjA0MWM5MmJlOTI5ZmQ3MTI0MWU0YWZhOTFlOGExNGI4ODRkYTQ1ZDhjN2NiOGRmN2ZkNDdhMTlj

Vodafone Secure Net

Hyrje

Nëse jeni i lidhur në një rrjet Wi-Fi, llogaria juaj nuk mund të identifikohet automatikisht. Ju lutemi shkëpusni lidhjen me Wi-Fi dhe përdorni rrjetin Vodafone.
Më pas klikoni butonin Hyr dhe plotësoni të dhënat.

Më ndihmo të gjej telefonin tim

Nëse e keni aktivizuar Gjej & Dërgo zile nga Aplikacioni Secure Net ju mund ta lokalizoni aparatin duke përdorur linkun e aktivizimit që ju është dërguar me email. Kliko këtu, nëse nuk e keni më emailin.

Funksionalitetet

Mbrojtje nga virusët

Mbani të sigurt telefonin tuaj nga viruset në rrjetin Vodafone

Mbrojtje web

Merr njoftime përpara se të aksesoni faqe të pasigurta

Qëndro i informuar me raportet e rrisqeve online

Shfaq raporte të personalizuara të faqeve të bllokuara dhe skedarët e virusuara

Check your reports

See your and your family's activities in charts.

Gjej dhe dërgo zile aparatit tënd nga distanca përmes aplikacionit

Lokalizo aparatin tuaj në hartë, në rast humbje apo vjedhjeje. Dërgoni zile me volum të lartë nga distanca Gjej aparatin tënd

Funksione të familjes

Lidhni aparatin tuaj të telefonit dhe menaxhoni parametrat e mbrojtjes nga një vend i vetëm

Përfitimet


  • Provoni funksionalitetet pa pagesë për një periudhë promocionale.

  • Nuk shpenzon baterinë e telefonit – mbrojtja funksionon drejtpërdrejtë nga rrjeti Vodafone

  • I vlefshëm vetëm për klientët e Vodafone


Shërbime të tjera Vodafone